Articles by Jolanta Czarnocińska
ANALYSIS OF FACTORS INFLUENCING THE CHOICE OF DAIRY PRODUCTS BY POLES. POFPRES STUDY
Jolanta Czarnocińska, Lidia Wądołowska, Juliusz Przysławski, Małgorzata Schlegel-Zawadzka, Ewa Babicz-Zielińska
Pol. J. Food Nutr. Sci. 2006;56(Special issue 1s):57–60
EFFECT OF SENSORILY VARIED FOODSTUFFS ON SENSORY SPECIFIC SATIETY IN YOUNG ADULTS DEPENDING ON THEIR SEX – A SHORT REPORT
Pol. J. Food Nutr. Sci. 2009;59(1):87–89
FACTORS INFLUENCING THE CHOICE FACTORS OF VEGETABLES AND FRUIT CONSUMED BY THE SCHOOL YOUTH FROM SZCZECIN.
Jolanta Czarnocińska, Lidia Wądołowska, Ewa Babicz-Zielińska, Juliusz Przysławski, Małgorzata Schlegel-Zawadzka
Pol. J. Food Nutr. Sci. 2003;53(3):95–101
PREFERENCES, CONSUMPTION AND CHOICE FACTORS FOR ,ILK AND ITS PRODUCTS AMONG SCHOOL CHILDREN.
Lidia Wądołowska, Ewa Babicz-Zielińska, Małgorzata Schlegel-Zawadzka, Juliusz Przysławski, Jolanta Czarnocińska
Pol. J. Food Nutr. Sci. 2002;52(2):81–86
ASSESSMENT OF IRON BIOAVAILABILITY FROM IRON LACTATE DEPENDING ON THE LEVEL OF DIETARY IRON
Jolanta Czarnocińska, Zbigniew Krejpcio, Małgozrata Dolata, Jan Gawęcki, Rafał W. Wójcik, Piotr Filipowski, Julia Wiśniewska
Pol. J. Food Nutr. Sci. 2000;50(3):55–59
Most read
- Month
- Year