Articles by Małgorzata Schlegel-Zawadzka
ANALYSIS OF FACTORS INFLUENCING THE CHOICE OF DAIRY PRODUCTS BY POLES. POFPRES STUDY
Jolanta Czarnocińska, Lidia Wądołowska, Juliusz Przysławski, Małgorzata Schlegel-Zawadzka, Ewa Babicz-Zielińska
Pol. J. Food Nutr. Sci. 2006;56(Special issue 1s):57–60
FACTORS INFLUENCING THE CHOICE FACTORS OF VEGETABLES AND FRUIT CONSUMED BY THE SCHOOL YOUTH FROM SZCZECIN.
Jolanta Czarnocińska, Lidia Wądołowska, Ewa Babicz-Zielińska, Juliusz Przysławski, Małgorzata Schlegel-Zawadzka
Pol. J. Food Nutr. Sci. 2003;53(3):95–101
PREFERENCES, CONSUMPTION AND CHOICE FACTORS FOR ,ILK AND ITS PRODUCTS AMONG SCHOOL CHILDREN.
Lidia Wądołowska, Ewa Babicz-Zielińska, Małgorzata Schlegel-Zawadzka, Juliusz Przysławski, Jolanta Czarnocińska
Pol. J. Food Nutr. Sci. 2002;52(2):81–86
PREFERENCES AND CHOICE FACTORS FOR FATS AMONG FEMALE STUDENTS OF SOME POLISH UNIVERSITIES.
Pol. J. Food Nutr. Sci. 2000;50(1):51–55
Most read